sunnuntai 2. heinäkuuta 2006

Yksärikirje 07 - 2006

Hei!

Taas jälleen on Divinen yksärikirjeen aika^^ Ihan kuukauden alkuun en ehtinyt tätä lähettää, koska minulla oli kesätöitä ja lisäksi oli heinäaika ja kaikkea. Nyt heinät ovat ladossa ja kesätöitäkin enää yksi päivä (ja sen jälkeen ruisrock, mutta se tuskin vaikuttaa tallin asioihin merkittävästi). Ja vastedeskin, jos jonkun ihmeen vuoksi unohdan lähettää yksärikirjeen/et jostakin syystä ole sitä saanut vaikka kuukausi on pitkällä, niin olemassaolostaan kannattaa ilmoittaa jotenkin. Ei sillä että koskaan aikoisin jättää ne lähettämättä, mutta minun muistiini ei ole luottamista:P

Kesä on ollut vähän lentoa ja kaikki on vähän hidasta. Onnistuin kuitenkin saamaan kiertoajelun (info->tallin esittely->kiertoajelu) puuttuvat osat tehtyä. Tarhausjärjestys on päivittämättä, samoin hoitajat-sivu (jolle mietin juuri sopivaa uudistusta, eli poistanko kokonaan vai hankinko hoitajia (mistä?)). Mutta älkää lannistuko. Kun saan IRL kiireeni pois alta, hyökkään taas Divinen kimppuun täysillä. Silloin saatan ehkä saada jotain kasaan valmennuksienkin suhteen (joista odotan edelleen mielipiteitä teiltä kaikilta).

Pian Divinen yksivuotissyntymäpäivä. Silloin oli tarkoitus järjestää
muutamat kisat ja juhlia synttäreitä, mutta joku meni ja unohti^^ Nyt synttärikilpailut tulevat vähän myöhässä. Mutta tulevat kuitenkin^^ Niistä saat lisätietoja sitten aikanaan kilpailutoimintasivulta.

Muttahei, hommahan menee näin; vastaatte tähän viestiin ja kerrotte olevanne elossa ja että hevosenne asuu vielä tallissa (ja samalla maksatte tallivuokran). Kuukauden lopussa ne hevoset, joiden omistaja ei ole ilmoittanut mitään, muuttavat pois tallista ja tekevät tilaa uusille asukkaille.

Ensikerralla lisää, pitäkää hauskaa kesälomalla:)
~Marjaana
Divine Angel - http://juholantila.net/divine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti