tiistai 23. kesäkuuta 2009

Yksärikirje 06

Hei taas!

Juhannus on juhlittu, ja vihdoin näyttää siltä että tulee kesäiset ilmat! Ainakin meilläpäin tänään oli oikein helteinen päivä ja poltin kätevästi olkapäänä ulkona hiippaillessani. Hienon ilman kunniaksi järjestin Divinessä kesäisen maastoretken yksityisporukalle ( http://divinekirja.blogspot.com/2009/06/kesailta-maastossa.html ). Jokainen teistä on tervetullut kirjoittamaan oman tarinansa mukavasta retkestä tuon blogiviestin kommentteihin:) Lisäksi yleiseen tallipäiväkirjaan satulahuoneen puolelle voi kirjoittaa yleistä päiväkirjaa ja hevostensa hoitopäiväkirjaa jos tahtoo. Salasana on "******" ilman heittomerkkejä, kuten monet jo tietävät.

Ennen kuin alan selittää lisää, niin tutut alkulöpinät: Tämä on Divine Angelin yksärikirje, jonka lähetän kerran kuussa (kuun puolivälin tienoilla) tallilaisille. Tähän viestiin tulee vastata jotenkin, ja mahdollisimman pian, sillä jos en saa kuukauden sisällä (seuraavan yksärikirjeen lähetykseen mennessä) vastausta, hevosesi joutuu muuttamaan pois. Vastauksella ei ole mitään määrättyä muotoa, mutta aina voi kertoa kuulumisia ja palautetta:) Kirje toimii siis tallivuokralaskuna.

Divine on vihdoin ihan täydellä tohinalla taas toiminnassa, ja kävinkin teitä kärsivällisiä kiittelemässä blogin puolella oikein hehkeän kuvani saattelemana ( http://divinekirja.blogspot.com/2009/06/kiitos-karsivallisyydesta.html ). Nyt on kesäloma, joten voin keskittyä talliin kaikella innollani. Ensikuuksi on suunnitteilla (kutsuja on jo salaa tehty!) heinänkorjuujuhlat, jotka sisältävät avoimet estekisat (heinäpaaliesteitä!), koulukisat sekä leikkimieliset paaliestelaukkakisat. Luvassa on muutama tarinaluokkakin! Siitä sitten ensikuun kirjeessä joka toivottavasti tulee vähän aiemmin kuin tämä.

Viimekuun valmennustarinat on kirjoitettu (höh, tajusin etten ollut julkaissut kutsua ollenkaan divinen sivuilla), ja valmennuspalvelulaiset olivat mukana. Tämän kuun valmennuskutsu on julkaistu, tälläkin kertaa kaikki valmennuspalvelulaiset mahtuivat samaan valmennukseen ja tarjolla on kouluratsastusvalmennus esteratsastuksen tarpeisiin:) Kilpailuja ei viimekuussa järjestetty, mutta nyt on neljä kutsua anottuna. Osallistua ei saa ennen kuin löytyvät kalenterista, mutta kutsuja voi jo ihastella kisat-sivulla. Valitettavasti kaikki neljä kutsua on porrastettuja, sillä olen riitautunut arvontakoneen kanssa ja katsoin parhaaksi olla yrittämättä tälläkertaa itse arpoa tuloksia. Kisapalvelulaiset eivät siis ole automaattisesti mukana sillä en tiedä kaikkien rekisterinumeroita ja kaikille ei ole merkitty VRL:n tietoihin tarvittavia tietoja... Ensikuun kisat ovat sitten varmaankin avoimia.
http://marsupieni.net/divine/kilpailut.php
http://marsupieni.net/divine/valmennus.php

Hmm.. minulla oli varmasti vielä jotain sanottavaa mutta ei nyt muistu mieleen. Sähkökatko tuhosi kiltisti puolet viestistäni tässä välillä ja nyt en muista olenko sanonut kaiken mitä olen halunnutkin... Aivan! Tärkein meinasi unohtua! Eli, Divine Angelin kesälaitumet on avattu ja niille on tullut jo muutama asukki. Sivuilla lukee, että tilaa olisi kahdeksalle hevoselle/laidun mutta koska tämä on virtuaalimaailma, laitumet kasvavat jos suosio on suurta. Tervetuloa siis valitsemaan hevosellenne laidunpaikka. Laitumelle voi ilmoittautua vaikka tämän viestin vastauksessa:)
http://marsupieni.net/divine/laidun.php

Noin, nyt taitaa olla kaikki tärkeimmät sanottavat sanottu ja ensikuussa taas lisää:) Nyt meillä on karsinoita muutama taas vapaana, joten jos teillä on hevonen vailla tallipaikkaa tai tamma saamassa kesävarsan niin jos olette nopeita, tälle kodittomalle hevoselle tai vieroitettavalle varsalle olisi tarjolla karsina! Tervetuloa:)

Mutta nyt, hauskaa kesän jatkoa. Minä menen nukkumaan:)
~Marjaana
http://marsupieni.net/divine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti