perjantai 10. huhtikuuta 2009

Divine Angelin yksärikirje 04

Hei taas!

Munarikasta pääasiöistä teille kaikille! Tässä se taas on, Divine Angelin yksärikirje pitkästä aikaa:) Yksärikirje on ikäänkuin tallivuokralasku, joka lähetetään kerran kuussa tallilaisille. Siihen pitää vastata, jotta tiedän että haluatteko vielä asua tallissa. Jos vastausta ei kuulu kuun loppuun mennessä, hevosesi joutuu valitettavasti muuttamaan pois. Tällätavoin selvitän ketkä teistä on vielä mukana:) Muistakaa siis vastata tähän viestiin! Vastaukseksi riittää pari sanaa, mutta toki olisi mukava kuulla teiltä kuulumisia ja palautettakin:)

Divinen tauko on ohi vihdoin aivan kokonaan. Itseasiassa lopetin taukoilun heti kun ylioppilaskirjoitukset olivat loppuneet, mutta vasta nyt lähetän nämä kirjeet. Arvaatteko miksi? No, Divine Angel on vaihtanut osoitetta uudelle domainille ja siirron aikana talliin tuli myös jonkunverran muutoksia. Esimerkiksi "muuta"-linkki etusivulla muuttui "satulahuone" linkiksi, ja lisäsin sinne tallipäiväkirjan johon te voitte kirjoitella hevostenne kuulumisia ja päiväkirjamerkintöjä koska vaan. Satulahuoneesta löytyy nyt myös lista palvelulaisista, käykääpä tarkistamassa sieltä onko siellä virheitä. Myös toimintasivu muuttui hieman, ja kiertoajeluun tuli lisää kuvia tallialueesta:) Tutustukaa ihmeessä ja kirjoittakaa päiväkirjaan. Anti-roskaposti salasana päiväkirjaan on "******"!

Uusi osoite: http://marsupieni.net/divine
Kiertoajelu: http://marsupieni.net/divine/kiertoajelu/aloitus.php
Satulahuone: http://marsupieni.net/divine/satulahuone.php
Palvelulistat: http://marsupieni.net/divine/listat.php
Tallipäiväkirjan anti-roskaposti salasana: ******

Ja, lupasin teille ennen taukoa että tauon jälkeen järjestämme toimintaa. Siispä, kuvioissa on kolmet valmennukset (2xkoulu ja 1 este) ja koetin asetella valmennuspalvelulaiset niihin niin, että ne jotka ovat olleet paljon kouluvalmennuksissa, pääsisivät nyt estevalmennuksiin ja toisinpäin. Poikkeuksena ne, jotka ovat toivoneet pääsevänsä vain jompaan kumpaan valmennukseen. Ensikuussa uskaltaisin lupailla taas maastoestevalmennuksiakin, mikäli halukkaita löytyy. Myös vanhoista valmennuksista on tulokset vihdoin kokonaan tulleet, käykää siis noukkimassa ne sivuille! Kilpailurintamalla on tälläkertaa tulossa esteitä, koulua ja kenttää. Tosin kenttäkilpailukutsun anomisessa nyt on ollut ongelmia, mutta toivottavasti sekin saadaan pian kalenteriin. En ole lisännyt kisapalvelulaisia vielä kisakutsuihin. Lisäksi meillä on pienimuotoinen pääsiäisrieha, joka on tarinatapahtuma:) Jokainen halukas voi ottaa siihen osaa kirjoittamalla oman tarinansa päivän kulusta. Tarinatapahtumia saa myös ehdotella enemmänkin! Millaisia te haluaisitte?

Valmennukset: http://marsupieni.net/divine/valmennus.php
Kilpailut: http://marsupieni.net/divine/kilpailut.php
Pääsiäisrieha: http://divinekirja.blogspot.com/2009/04/paasiaisrieha-tallilaisille-1204.html

Mitäpä muuta tässä sitten:) Divine on taas elossa ja kaikki hyvin. Yksi karsina on vapaana, pistän siitä aikanaan foorumeille mainoksia. Nyt minulla on jo kiire mummolaan auttamaan siivouksessa kun mummun syntymäpäivät on tulossa. Jipii:D No, enköhän selviä. Muistakaa vastata tähän viestiin, ja Hyvää Pääsiäistä kaikille!

~Marjaana
http://marsupieni.net/divine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti