perjantai 12. joulukuuta 2008

Divine Angelin Yksärikirje 12

Hei!

Joulu on ihan kohta ovella, ja Divine Angelissakin on jouluvalmistelut käynnissä. Olette varmaan jo huomanneet pieniä jouluvaloja tallipihan puissa, ja havukoristeita tallissa? Taas on kuukauden yksärikirjeen aika, ja valitettavasti olemme taas myöhässä. Odottelin nimittäin, että kisakutsut hyväksyttäisiin VRL:n kalenteriin. Tässä kuitenkin taas ollaan:)

Yksärikirje toimii tallivuokralaskuna, johon tulee vastata. Vastaustyyli on vapaa; kuulumisia ja palautetta saa kertoa, mutta pakko ei ole. Jos en saa kirjeeseen vastausta seuraavan kuukauden alkuun mennessä (tai siihen mennessä, kun saan lähetän seuraavat kirjeet), hevosesi joutuu muuttamaan pois tallista. Tällätavalla selvitän ketkä teistä ovat vielä mukana tässä harrastuksessa:)

Uusi ulkoasu on nyt vaihdettu kaikille sivuille omistajien omia hevosia lukuunottamatta. Kaikki sivut on kiertoajelua lukuunottamatta käyty läpi ja tarkastettu. Vielä hevosten sivut pitäisi päivittää ja sitten ilmoittaudumme VRL:n talliarvosteluun. Pitäkää peukkuja:P Tulos ilmestyy Divinen etusivulle sitten kun talli on arvosteltu, toivottavasti saamme tallin ilmoittautumiskuntoon jo tänä viikonloppuna. Jos sivuilta löytyy jotain epämääräistä, ilmoittakaa ihmeessä että voin käydä korjailemassa. Toiveena olisi kuitenkin suht hyvä tulos arvostelusta.

Mainitsin jo aikaisemmin noista kisoista. Tällähetkellä kilpailusivulla ( http://juholantila.net/divine/kisat.php ) on neljä avointa kutsua. Löytyy kenttäratsastusta, kouluratsastusta, esteratsastusta ja askellajiratsastusta. Kaikki ovat jaosten alaisia. Kisapalvelulaiset on kaikki ilmoitettu mukaan, jokainen kahteen luokkaan. Jos hevoselle oli ilmoitettu vain yksi kisattava laji, ilmoitin sen kahteen saman lajin luokkaan, jos kisattavia lajeja oli useita, ilmoitin hevosen kahteen eri lajin luokkaan. Voitte käydä kutsuista katsomassa onko kaikki oikein. Alan vasta sen jälkeen lisäilemään muita osallistujia:)

Myös valmennuksia järjestetään taas, tälläkertaa rataesteillä, kouluratsastuksessa ja maastoesteillä. Koetin järjestää niin, että ne jotka olivat viimeksi estevalmennuksessa, pääsevät nyt kokeilemaan muita lajeja, ellei hevonen ole tiukasti painottunut esteille. Valmennussivulta ( http://juholantila.net/divine/valmennus.php ) voitte tarkastaa, että hevosenne ovat oikeilla paikoilla. Vaihdot ovat vielä mahdollisia:) Jos joku valmennus- tai kisapalvelulainen puuttuu, niin hihkaiskaa!

Ulkoasunvaihdon yhteydessä Divine Angelin sivuille ilmestyi myös pari uutta sivua, kuten lyhyt selostus virtuaalitalleista ( http://juholantila.net/divine/valmennus.php ) sekä linkkilista ( http://juholantila.net/divine/linkit.php ). Myös kävijälaskuri saatiin vihdoin toimimaan marraskuun lopussa. Tarhausjärjestys on vielä päivittämättä, mutta se päivitetään heti seuraavaksi. Tallin blogista voi käydä kurkistelemassa kuulumisia, sieltä löytyy nämä yksärikirjeetkin, mikäli maili takkuilee eivätkä ne ole päässeet perille:)

Blogitapahtumista sen verran, että järjestimme pikkujoulumaaston. Jokainen teistä, joka tahtoo olla mukana, voi kirjoittaa lyhyen tarinan tästä maastolenkistä omasta näkökulmastaan:) Olen jo kirjoittanut tuonne tarinan omasta näkökulmastani, eli maaston vetäjäratsukon näkökulmasta. ( http://divinekirja.blogspot.com/2008/12/pikkujoulumaasto.html ) Toivottavasti innokkaita maastoilijoita löytyy:) Tarinan ei tarvitse olla pitkä. Voitte kirjoittaa tarinanne tuohon kommenttilaatikkoon. Jos tahdotte kirjoitella aktiivisemmin päiväkirjaa tuohon blogiin, minulta voi pyytää kirjoitusoikeuksia.

Eipä minulla tämän enempää asiaa ole tälläkertaa:) Osallistukaa ihmeessä mukavalle maastoretkellemme! Toivotamme teille kaikille oikein Hauskaa Joulua! Ensivuonna lähettelen taas yksärikirjeitä:) Kiitos tästä mukavasta kuluneesta vuodesta, ja toivotaan onnellista uuttavuotta meille kaikille!

~Marjaana
http://juholantila.net/divine

Ps. Tämän viestin liitteenä on joulukortti teille kaikille:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti