tiistai 23. joulukuuta 2008

Kouluratsastuskilpailut 23.12

23.12. Järjestettiin Divine Angelissa kouluratsastuskilpailut. Jo heti aamusta tallille saapui hevosia ja ratsastajia, ja kun luokat alkoivat yhdeltätoista, tallilla kävi jo kova vilinä. Vaikka hevosia oli ilmoittautunut paljon, yksikään luokista ei täyttynyt. Olimme varautuneet sataan ratsukkoon/luokka. Kilpailut järjestettiin maneesissa, sillä räntäsade ja sen jälkeen tullut pakkanen oli tehnyt kentästä jokseenkin mukavan luistinradan.

Ensimmäinen luokka, helppo C sujui keskiverrosti. Neljä parasta erottuivat joukosta todella hyvin edukseen. Voittajaksi selviytyi Tintti ratsullaan Meren Jeremias. Helppo B luokasta selvä kärki jäi puuttumaan ja kärkipään ratsukkojen pistemäärät olivat hyvin tasaiset. Voittajaksi selviytyi Roses ratsullaan Duran's Anthony. KN Special luokan voittoon ratsasti Jarrow holsteintammallaan Streetcrave O' Pololla. Tulos oli todella loistava nuorelle hevoselle. Helppo A luokassa nähtiin myös todellisia huippuesityksiä. Luokan pistekeskiarvo oli todella korkea, ja voittajaksi selviytynyt suomenhevosratsukko viney & Hullunhauska FIN voi olla todella ylpeä palkinnostaan!

Vaativissa luokissa tulokset olivat hyvin epätasaisia. Kärkiratsukot erottuivat hyvin joukosta, sillä mukana oli useita lähes hylkäämisen rajoilla olevia suorituksia. Vaativan B luokan voittajaksi selviytyi Mörö arabialaisratsullaan Lovingin Eternal Beaty ox. Kilpailukalenterinsa perusteella tamma on hyvin kokematon kilpailija, joten kyseessä oli todellinen loistosuoritus. Helpon A:n voitti suvereenisti Tintti ratsullaan Hämypuron Adalmiina. Heidän tuloksensa oli lähes kymmenen prosenttia parempi kuin toiseksi tuleen ratsukon.

Illan Prix St. Georges luokka oli todella kovatasoinen, eikä rimanalituksia nähty yhtäkään. Toinen toistaan hienompien esitysten jälkeen voittajaksi selviytyi Riella ja tummanruunikko FWB tamma Colbin Caillat WIN.

Divinen tallilaisten menestys ei tälläkertaa ollut kovin huomattava, mutta surkeitakaan tuloksia ei tullut. Kertakaikkiaan onnistunut kilpailupäivä siis. Onnittelut voittajille ja sijoittuneille! Seuraavaksi raportoinkin huomenna alkavista kenttäkisoista. Siellä on mukana myös oma silmäteräni, sähäkkä kenttäponini Sandra. Katsotaan miten käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti