lauantai 13. joulukuuta 2008

Päiväkirja: Tallin viimeistely

Kävelin satulahuoneelle, sillä olin kuullut sieltä puheensorinaa. Minulla oli jännittäviä uutisia tallityöntekijöille. Olin nimittäin vihdoin lähettänyt Virtuaaliratsastajainliitolle arvostelupyynnön Divine Angelista. Tarkastaja voisi saapua paikalle minä hetkenä hyvänsä, mutta vielä ehdittäisiin tekemään viimehetken silaus.

"Joudutaanks me siivoamaan vielä tarkemmin?!" Taina ähkäisi kerrottuani uutiset. Pyöräytin hänelle silmiäni ja totesin, että riittää että paikat tarkastetaan ja korjataan tai siivotaan jos on tarve. Johan ja Paula alkoivat keskenään pohtia minkähänlaisen arvostelun Divine Angel saisi.

Aloitimme tallialueen tarkastuksen tarhoista, sillä oli vielä valoisaa. Aidoissa ei ollut paljoakaan korjattavaa, sillä ne tarkastetaan kuitenkin joka päivä. Tallissa ja maneesissa vaihdoimme rikkinäiset lamput, lakaisimme lattiat ja korjailimme vähän repsahtaneita paikkoja.

Paula joutui nuristen tiskaamaan kerhohuoneesta löytyneet kahvimukit, sillä hän joi koko porukasta eniten kahvia ja tiskasi aina vähiten. Kun talli oli vihdoin valmis vastaanottamaan tarkastajan, lisäsimme vielä loppusilaukseksi talliin havukoristeita. Lisäksi Johan asensi tallipihan kahteen kuuseen jouluvalot.

Katselimme tyytyväisenä työmme tulosta, jos VRL:n tarkastaja ei tykkäisi, niin ainakin meillä oli kivan näköinen ja jouluinen talli.


***

Divineä on päivitelty ahkerasti joulukuun alussa. Uusi ulkoasu on laitettu kaikille sivuille paria omaa hevosta lukuunottamatta. Kaikki sivut on käyty läpi, tekstejä korjailtu ja koodista on tehty validia. Ulkoasunvaihdon yhteydessä tallille tehtiin muunmuassa linkkilista ja virtuaalitalli-info. Tarhausjärjestys on vielä viimeistelemättä tämän kuun osalta, mutta sekin hoituu pian.

Divine on nyt entistäkin ehompi:P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti